Job Opportunities

Consultant KWPS

Nieuw

Functieomschrijving

KWPS is op zoek naar een Consultant die zich graag (verder) wil ontwikkelen tot een expert op het gebied van HR, fiscaliteit, recht, financiën en employee benefit-advies aan werkgevers.

Als Consultant bij KWPS werk je samen met onze ervaren fiscalisten en economen om de cliënt van dienst te zijn. Klanten hebben soms enkele maar meestal vele werknemers in dienst en winnen advies bij KWPS in over complexe zaken. De advisering ligt op een hoog niveau. Je neemt de rol in die past bij je ervaring. KWPS geeft jou de tijd en ruimte verder te groeien en beter te worden. Je stelt zelfstandig of onder begeleiding verschillende soorten adviezen op aan cliënten en pleegt onderzoek op juridisch, fiscaal, verzekeringstechnisch en/of economisch/rekenkundig gebied. Je bent betrokken bij onderzoeks-, advies- en overnametrajecten.

KWPS is een nichespeler van naam, met een overzichtelijk collegiaal team. Door de samenwerking met de ervaren consultants in het team word je beter en maak je meer en sneller groei door. Bovendien is er veel variatie in je werkzaamheden en word je uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke begeleider, die actief met jouw ontwikkeling en motivatie bezig is.

Functie-eisen

KWPS vraagt naast een gezonde dosis inzet een afgeronde WO-opleiding rechten, economie of een vergelijkbare opleiding, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van Excel. Bovendien ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Vier jaar of meer werkervaring in een vergelijkbare omgeving is gewenst.

Bedrijfsprofiel

KWPS adviseert en assisteert werkgevers en hun adviseurs bij simpele tot complexe vraagstukken op het gebied van pensioen, arbeidsvoorwaarden en verzekeringen. KWPS heeft zeer ervaren en hoogopgeleide collega's. Uniek aan KWPS zijn de mooie klanten en de vele advocatenkantoren waarmee wordt samengewerkt. In de combinatie van het specialisme en de bescheiden omvang liggen mooie kansen voor jou: er is veel aandacht voor elkaar, je hebt veel klantencontact en er is veel ruimte voor persoonlijke groei, zowel inhoudelijk als wat betreft vaardigheden.

KWPS is gevestigd in het WTC aan de Zuidas te Amsterdam en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het WTC ligt naast station Amsterdam Zuid.

Bedrijfscultuur

Natuurlijk zijn cliënten heel belangrijk, maar de balans van de medewerkers staat voorop. Het is soms hard werken. Als het maar niet te gek is en niet ten koste van jouw persoonlijke balans gaat. Die is bij iedereen anders en houdt KWPS samen met jou goed in de gaten. KWPS zorgt er ook letterlijk voor dat de ruimte en tijd wordt genomen voor ontspanning. Teamlunches en andere events buiten kantoor zijn hier voorbeelden van.

Arbeidsvoorwaarden

KWPS biedt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat vergelijkbaar is met dat van grote advocaten- en advieskantoren, een bonusregeling, een moderne pensioenregeling en diverse verzekeringen op kosten van KWPS. Ook is er een unieke externe verlofspaarregeling en een sabbaticalregeling.

Publication date

28-08-2023

Contact person

Peter van Solinge
Peter van Solinge
More information
E-mail:
Cell phone:
(06) 3005 6662