Groen Van Solinge & Partners B.V. Redesign
“Ervaringsdeskundigen in pensioen en risk”

Onze branches: Pensioen en Risk

Groen Van Solinge opereert in de pensioen- en riskbranche. Aad Groen en Peter van Solinge zijn zelf actief geweest in de pensioenbranche: van pensioenadviseur tot directielid bij verzekeraars en adviesbureaus. De riskbranche hebben wij ons de afgelopen jaren door invulling van tal van opdrachten eigen gemaakt. We weten waar we over praten en wat er speelt. En dankzij deze grondige kennis van het vakgebied kunnen we de juiste mensen met elkaar verbinden.


Pensioenbranche

Onze opdrachtgevers in de pensioenbranche zijn pensioenverzekeraars, pensioenfondsen en -uitvoerders, actuariële- en pensioenadviesbureaus, maar ook banken, grote corporates, beleggingsinstellingen en DNB. In de huidige markt zoeken wij voornamelijk naar talentvolle junior en senior kwantitatief specialisten, maar ook naar gedreven marketing en sales mensen met kennis van verplichtingen en beleggingen.

Riskbranche

Een tweede niche voor Groen Van Solinge is de corporate risk markt, waar we werken voor verzekeraars (leven, schade, zorg en inkomen), banken, brokers, risk consultants en DNB. Ook (corporate) multinationals vind je in ons klantenbestand. In de huidige riskmarkt ligt het accent op academisch opgeleide kwantitatief specialisten zoals econometristen, actuarissen, wiskundigen, natuurkundigen en sterrenkundigen.

"Wij weten wat er speelt in de pensioen- en riskbranche en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Daardoor herkennen wij de talenten die veel kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers."

 • Kun jij excelleren in een omgeving,
  die door constante dynamiek
  voortdurend in beweging is?  Meer

Pensioen vacatures

 • Adviseer en begeleid je klanten
  op het gebied van pensioen en
  inkomen
  ? Meer

Risk vacatures

Op zoek naar een andere functie?
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in