Groen Van Solinge & Partners B.V. Redesign
“Een bijdrage leveren door visies te delen”

Deelname aan de maatschappelijke dialoog

We nemen deel aan de maatschappelijke dialoog over pensioen in brede zin. We delen graag onze visie op pensioenontwikkelingen en zijn altijd nieuwsgierig naar de invalshoeken die ontstaan vanuit andere achtergronden. Daarom nemen we deel aan verschillende initiatieven.


Zowel Aad als Peter is lid van de Kring van Pensioenspecialisten, een discussieplatform voor professionals. De deelnemers hebben een uiteenlopende achtergrond, waardoor pensioenthema’s en onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd. Daarnaast zijn Aad en Peter aangesloten bij het Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut.

Wij leveren een actieve bijdrage aan discussies rond het nieuwe pensioenstelsel. Vanuit korte, maar ook langetermijnperspectief. Waar gaat de markt naartoe? Nationaal en Europees? Hoe lang houdt de verplichtstelling nog stand? Hoe financieren we het feit dat we ouder worden? Hoe gaan we wonen? Welke regelingen hebben we nu nog wel, die we straks niet meer kunnen betalen? Wij vinden dat de bredere discussie over sociale zekerheid nog veel meer plaats moet gaan vinden. Wij dragen daar graag aan bij.

"We willen up-to-date blijven, weten wat er speelt in ons werkveld. Niet alleen om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn, maar ook uit persoonlijke interesse.”

 • Kun jij excelleren in een omgeving,
  die door constante dynamiek
  voortdurend in beweging is?  Meer

Pensioen vacatures

 • Adviseer en begeleid je klanten
  op het gebied van pensioen en
  inkomen
  ? Meer

Risk vacatures

Op zoek naar een andere functie?
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in