Groen Van Solinge & Partners B.V. Redesign
“Ervaren specialisten, managers of ruwe diamanten. Vast of interim. Wij zoeken ze voor u.”

We gaan graag exclusief voor u aan de slag

Groen Van Solinge werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de pensioen- en riskbranche. We opereren in uw vakgebied, overzien de branche en brengen u in contact met gekwalificeerde kandidaten. Graag gaan we exclusief en grondig voor u aan de slag!

Uitgebreide intake

Voordat wij de juiste mensen vinden, gaan wij uitgebreid met u in gesprek. We praten over de actuele marktomstandigheden, toekomstige ontwikkelingen en de door u te volgen strategie. Wij denken vaktechnisch met u mee. We onderhouden ook daarna frequent contact, zodat we op de hoogte blijven en weten hoe de realisatie van uw strategie gaat. En met deze input gaan we voortvarend op zoek naar het door u gewenste profiel.

Scouten van talenten

Wij spreken regelmatig jonge, hoogopgeleide, talentvolle kandidaten met enkele jaren werkervaring. Met onze kennis van de organisatie en de strategie brengen wij opdrachtgevers, met wie wij structureel samenwerken, met deze kandidaten in contact

Exclusiviteit

Voor veel partijen werken wij exclusief. En dat is de samenwerking die we prefereren. Een exclusieve opdracht geeft u een aanzienlijk grotere kans van slagen. We spreken in overleg met u een periode van exclusiviteit af, gemiddeld genomen is dit twee maanden. Tijdens deze periode rapporteren wij frequent en gedetailleerd over de voortgang van onze search.

 • Kun jij excelleren in een omgeving,
  die door constante dynamiek
  voortdurend in beweging is?  Meer

Pensioen vacatures

 • Adviseer en begeleid je klanten
  op het gebied van pensioen en
  inkomen
  ? Meer

Risk vacatures

Op zoek naar een andere functie?
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in